«Γκέλα» για Εστορίλ

00:32 20/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εστορίλ ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Supeliga και απλά πήρε ένα βαθμό στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Europa league της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα πρέπει να περιμένει κάποια «γκέλα» της Πόρτο κόντρα στη Ρίο Αβε τη Δευτέρα για να ελπίζει στην κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ευνοείται στην ισοβαθμία με τους «δράκους».

Αντίθετα, οι

γηπεδούχοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η Νασιονάλ σάρωσε 5-0 την Πάσος Φερέριρα στην Κοϊμπρα και μείωσε στο -6 τη διαφορά της από την τετράδα, όμως δεν έχει τύχη για κάτι περισσότερο, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με την Εστοριλ, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην προτελευταία θέση να παλεύουν να αποφύγουν τα πλέι άουτ.

Δεν κατάφερε να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρώτη πεντάδα η Μαρίτιμο, παρά τη νίκη της με 3-1 στην έδρα της επί της αδιάφορης Ακαντέμικα, αφού έμεινε και μαθηματικά εκτός των ευρωπαϊκών θέσεων.

Με ένα γκολ του Αντριέν Σίλβα η Σπόρτινγκ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Μπελενένσες, έτσι δεν επέτρεψε στην Μπενφίκα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και μαθηματικά από το Μεγάλο Σάββατο.

Αυτό βέβαια θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα αν οι "αετοί" νικήσουν την Ολιανένσε στο "Εστάντιο ντα Λουζ".

Keywords
Τυχαία Θέματα