«Γκαζωμένος» ο Μιλόσεβιτς...

17:30 13/10/2014 - Πηγή: AEK365

«Δεν περιμέναμε ότι ο Μιλόσεβιτς θα παίξει τόσο καλά, δεδομένου ότι αποκτήθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες», δήλωσε χθες ο Χάρης Μαρκόπουλος και είναι γεγονός πως ακόμη και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο η εμφάνιση του Βόσνιου προκάλεσε (ευχάριστη) έκπληξη μέσα στον γενικότερο προβληματισμό για την ήττα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος επέμενε για την απόκτηση ενός έμπειρου φόργουορντ, ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μιλόσεβιτς, ούτε το γεγονός πως του έδωσε άμεσα

την ευκαιρία να μπει στην ομάδα, παρότι έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ μόλις τρεις ημέρες από το ντεμπούτο του στην Αμαλιάδα.

Μέχρι τότε, ο Μιλόσεβιτς έκανε προπονήσεις με τον Πανιώνιο τον οποίο θα αντιμετωπίσει σε λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ. Στην ΑΕΚ τον υποδέχτηκαν όλοι ζεστά, θέλοντας να ξεπεραστεί το γεγονός πως μπορεί και επικοινωνεί εύκολα μόνο με τους Σάκοτα και Νίκολιτς, γιατί δεν μιλάει καλά τα αγγλικά.

Η γλώσσα του μπάσκετ όμως είναι μία, και για τους Ευρωπαίους είναι ακόμη πιο εύκολο να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Α1. Αυτός είναι και ο λόγος, που βλέποντάς τον «ζεστό» χθες ο κόουτς τον άφηνε μέσα και τελικά του εμπιστεύτηκε -μαζί με τον Σάκοτα- τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Αμαλιάδα (27 λεπτά).

Κι εκείνος δεν τον απογοήτευσε, έχοντας απολογισμό: 16 πόντους (8/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 11 ριμπάουντ (4 επιθετικά), 1 τάπα και 1 κλέψιμο. Το είχε πει από την πρώτη στιγμή και φαίνεται ότι το εννοούσε: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και για την καριέρα μου. Υπόσχομαι, ότι θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

Keywords
Τυχαία Θέματα