Γκαρσία: Αξίζουμε και δικαιούμαστε ένα τίτλο

09:56 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και, βάσει κλήρωσης, έχει πολύ καλές πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό με τον Πάμπλο Γκαρσία να υποστηρίζει πως η ομάδα αξίζει και δικαιούται να πανηγυρίσει έναν τίτλο στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία στην εφημερίδα "Sportday"
- Τι μέτρησε περισσότερο και ο ΠΑΟΚ κέρδισε; Ποια στοιχεία οδήγησαν τον ΠΑΟΚ

στην πρόκριση;
"Σε αυτό το παιχνίδι τα πήγαμε πολύ καλά αμυντικά. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μας λείπει να παίζουμε περισσότερο επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά. Πιστεύω πως πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι".
- Ο ΠΑΟΚ πέρασε και στο Κύπελλο και τώρα έχουν συγκεντρωθεί πολλά δύσκολα παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Θα τα καταφέρετε;
"Αλήθεια είναι ότι κάθε φορά τα πράγματα γίνονται και πιο δύσκολα. Είμαστε σε ένα καλό δρόμο και πάνω από όλα είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Κάνουμε καλή δουλειά και όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Στο ποδόσφαιρο μετρούν τα αποτελέσματα. Λέω και πάλι όμως ότι πρέπει να βελτιωθούμε έχοντας την μπάλα στα πόδια. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".
- Νιώθεις ότι αυτή η ομάδα δικαιούται έναν τίτλο και τώρα υπάρχει μία καλή ευκαιρία με το Κύπελλο;
"Ναι, το αξίζουμε και το δικαιούμαστε. Χθες κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να βελτιωθούμε. Έτσι θα κερδίσουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο".

- Η ομάδα άλλαξε. Έφυγαν σπουδαίοι παίκτες και ανεβαίνουν πιο νεαροί. Σου αρέσει αυτό ή μήπως πέφτει η ποιότητα;
"Οι νεαροί είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά μου μένει λίγη καριέρα ακόμα. Αυτό συμβαίνει και με άλλους. Βλέποντας τους νεαρούς, καταλαβαίνω πως σιγά σιγά πρέπει να αποχωρήσουμε. Αυτός είναι ο νόμος της ζωής. Τι να κάνουμε;".
- Απέναντι στον Πανιώνιο τι στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει;
"Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε. Ξέρουμε ότι πολλές ομάδες έρχονται στην Τούμπα και παίζουν κλειστά. Και εμένα, τώρα που είναι να αποσυρθώ, συνέχεια με μαρκάρουν πιο στενά. Αυτές οι ομάδες που παίζουν έτσι θα χάσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα