Γκαρσία: Άξια η Γιουβέντους

16:10 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράει η Ρόμα αλλά η Γιουβέντους θέλει δυο βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Serie A με τον Ρούντι Γκαρσία να μην περιμένει κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση σημειώνοντας πως η Γιουβέντους ήταν άξια στην διάρκεια της σεζόν.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, τόνισε: «Πάμε στην Κατάνια για τη 10η συνεχόμενη νίκη αλλά δεν περιμένω κάτι περισσότερο. Ήταν άξια

η Γιουβέντους για την κούρσα της, το έκανε χάρη σε εμάς που την καταδιώκαμε αλλά και εμείς είχαμε αυτή την πορεία χάρη σε εκείνους. Την επόμενη χρονιά θα πρέπει να τα πάμε καλά στο Champions League, χρειάζονται παίκτες επειδή θα παίζουμε παραπάνω από ένα ματς την εβδομάδα. Είναι σημαντικό και για την ειδική βαθμολογία της UEFA να τα πάμε καλά στην Ευρώπη».
Ερωτηθείς δε για το αν αισθάνεται πως η Ρόμα αισθάνεται ως η ηθική νικήτρια αυτού του Καμπιονάτο, ο Γκαρσία δήλωσε: «Για μένα ο μοναδικός ηθικός τίτλος είναι ότι είδα φέτος κατά τη διάρκεια της σεζόν τους οπαδούς μας να ξαναβρίσκουν την υπερηφάνειά τους για αυτή την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα