Γκαρσία: Αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία μου

09:12 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας με τον Ουρουγουανό μέσο να υπογραμμίζει πως η εφετινή σεζόν είναι η τελευταία στην οποία θα βρίσκεται στα γήπεδα προαναγγέλλοντας έτσι την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Σε δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε: "Ελπίζω να βρω γρήγορα τον ρυθμό μου μετά την περσινή χαμένη σεζόν, γιατί αυτή η χρονιά θα είναι η

τελευταία για μένα ποδοσφαιρικά και θέλω να την απολαύσω".
Ο Ουρουγουανός μέσος ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη: "Εγώ ποτέ δεν ζήτησα να παίζω βασικός σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκα. Το μόνο που ήθελα ήταν σεβασμός, όπως εγώ σέβομαι τους πάντες. Θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο με χαμόγελο και όχι λυπημένος. Δάγκωσα πολλές φορές την γλώσσα μου και δεν μίλησα για το καλό του ΠΑΟΚ. Αυτό πίστευα ότι έπρεπε να κάνω και αυτό έκανα".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε πως "ποτέ δεν είχα παράπονο από τον κόσμο. Ο κόσμος που προσέφερε τα πάντα και αυτό είναι ευτυχία για έναν ποδοσφαιριστή".
Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία όρισε ως στόχο ο Ιβάν Σαββίδης με τον έμπειρο μέσο να υποστηρίζει πως "από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ αυτό θέλουμε. Το πρωτάθλημα".
Τέλος, για το νέο του συμβόλαιο, ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: "Αν υπογράψω, έχει καλώς. Αν δεν υπογράψω, είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και μπορώ να ζήσω όλα αυτά μαζί της κάνοντας προπονήσεις. Έχω μιλήσει με τον Σαββίδη, αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει"

Keywords
Τυχαία Θέματα