Γκάλο: Συνεχίζουμε με δουλειά

22:53 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με μια απίστευτη εκτέλεση φάουλ ο Γκάλο άνοιξε το σκορ στο Αγρίνιο δηλώνοντας χαρούμενος γι' αυτό και τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να έρθουν κι άλλες νίκες στο μέλλον. «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλά.

Ολόκληρη η ομάδα έδωσε αυτό που μπορούσε και έπρεπε και έτσι δουλεύουμε εμείς σαν ομάδα. Τελειώσαμε το πρώτο μέρος με ένα γκολ. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο μέρος

για να πάρουμε τη νίκη και αυτό και έγινε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά», είπε μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κουτσοσπύρος: «Καθοριστικά τα σημεία των γκολ»

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κουτσοσπύρος χαρακτήρισε καθοριστικά τα χρονικά σημεία των δυο τερμάτων της ομάδας του. «Ξέραμε ότι ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Καταθέσαμε δύναμη και πάθος στο παιχνίδι. Ήμασταν τυχεροί, καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι πήραμε τη νίκη.

Τα χρονικά διαστήματα των γκολ ήταν πολύ καθοριστικά και από κει και πέρα ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Δουλεύουμε στο κομμάτι του σκοραρίσματος και σήμερα η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά. Έτσι, βγήκαν οι φάσεις και τα γκολ θα έρθουν όταν κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα