Γκαγκάτσης: Να πάνε σπίτια τους αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ

07:58 17/11/2014 - Πηγή: AEK365

Την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή και του Δ.Σ. της ΕΠΟ ζήτησε ο Βασίλης Γκαγκάτσης μετά το κάζο της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε.
Σε τοποθέτηση του στο συνέδριο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την οπαδική βία, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είπε το εξής: "Οι αρχές που μπήκαν το 2002 πίστευα σε ότι αφορά την Εθνική ότι δεν θα εκτροχιαστεί το τρένο. Ο ηλίθιος

είχα αυτή την πεποίθηση. Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα και 100 προπονητές να άλλαζαν, 200 πρόεδροι στην ΕΠΟ, το τρένο δεν θα έμενε στις ράγες. Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις μήνες για να διαλυθεί το σύμπαν. Με πόνεσε πολύ, όχι η ήττα, αλλά η διάλυση. Είναι η έναρξη της κατάρρευσης της προσπάθειας του 2001. Δεν φτάνει μόνο η διάθεση να φέρουμε τον Ρανιέρι, πρέπει να είμαστε οικογένεια. Οι άνθρωποι που διοικούν την ΕΠΟ δεν έχουν την δυνατότητα. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να πάνε στα σπίτια τους".
Ταυτόχρονα, ο Γκαγκάτσης πρότεινε η ΚΕΔ να εκλέγεται από τους διαιτητές, να ορίζεται ένας τακτικός δικαστής στα πειθαρχικά όργανα τα οποία να πάψουν να εδρεύουν στην ΕΠΟ, έδωσε την έννοια του αυτοδιοίκητου και τάχθηκε υπέρ της εκλογής Δ.Σ. της ΕΠΟ από όλα τα σωματεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα