Γιοβάνοβιτς: Σε δέκα μέρες θα αποφασίσω

12:48 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή ανάρτηση στο Facebook στην οποία ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωνε την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό επικράτησε μια σύγχυση χθες με τον Σέρβο φορ να το διαψεύδει και σήμερα να ξεκαθαρίζει πως σε δέκα μέρες θα αποφασίσει για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.
Από τον Ολυμπιακό

ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση του Γιοβάνοβιτς λόγω της ηλικίας του, είναι 32 ετών, του υψηλού κασέ και του χαρακτήρα του.
Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Βελγίου ο επιθετικός της Άντερλεχτ τόνισε: "Δεν έχω καν λογαριασμό στο Facebook. Κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομα μου έβαλε μια δήλωση στα αγγλικά. Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και είμαι αβοήθητος απέναντι του. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ για να ανακοινώσω με αυτό τον τρόπο την απόφαση μου".
Για το μέλλον του, ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε: "Υπάρχουν επιλογές. Δεν θέλω να βιαστώ. Είμαστε ακόμα στο Μάιο και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση αυτή για το μέλλον μου και την οικογένεια μου. Μετά από μια τόσο μεγάλη σεζόν χρειάζομαι ξεκούραση προτού εξετάσω το θέμα από όλες τις πλευρές και αποφασίσω. Είναι φυσικό αυτό. Όταν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σε περίπου δέκα μέρες, θα πω την απόφαση μου, ενημερώνοντας πρώτα τον προπονητή της Άντερλεχτ".

Keywords
Τυχαία Θέματα