«Γιούχα» σε Βαλβέρδε

09:06 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή αναμέτρηση στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού αποδοκίμασε έντονα τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην διάρκεια του αγώνα με τον Νέο Πανιώνιο. Οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας εξέφρασαν για πρώτη φορά ανοικτά την δυσφορία τους για τον Βάσκο τεχνικό καθώς ήταν απογοητευμένοι από την εμφάνιση

της ομάδας στα Πηγάδια και τις επιλογές του Βαλβέρδε.

Από τις αποδοκιμασίες δεν γλίτωσαν ούτε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τα περισσότερα "πυρά" να συγκεντρώνουν κυρίως ο Αμπντούν αλλά και οι Μαρκάνο και Ορμπάιθ.

Στην συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε: "Εμείς σεβόμαστε πάντα την γνώμη του κόσμου κυρίως όταν αυτή εκφράζεται μέσα στο γήπεδο, για παράδειγμα αυτό που συνέβη κάποιες μέρες πριν στο αεροδρόμιο δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πολύ καλά άλλωστε ότι εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο για τον κόσμο μας, και παρόλο που σεβόμαστε την γνώμη τους θέλουμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές αποδίδουν όταν υποστηρίζονται από τον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές χάνουν λίγο την ισορροπία τους όταν νιώθουν ανασφάλεια και χάνουν την αυτοπεποίθηση τους. Όλοι είμαστε μέλη αυτής της ομάδας και έχουμε καλές και κακές στιγμές, όμως εμείς θα προτιμούσαμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου πάντα, για να έχουμε και καλύτερη απόδοση.
Ο κόσμος δείχνει την δυσαρέσκεια του σε κάποια πράγματα αλλά εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση με την απόδοση μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως είμαστε όλοι μέλη του Ολυμπιακού και δεν μπορούμε να καταλογίσουμε ευθύνες σε κάποιον συγκεκριμένα, όλοι ευθυνόμαστε για τις επιτυχίες και όλοι για τις αποτυχίες.
Σεβόμαστε την γνώμη του κόσμου γιατί ότι και αν κάνουμε το κάνουμε για αυτούς, και οποιαδήποτε και αν είναι η κριτική που ασκείται εμείς πρέπει να το αντέξουμε και να κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξουμε αυτή την κακή γνώμη. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που άλλοτε πετυχαίνεις και άλλοτε αποτυχαίνεις. Μπορεί να αποτύχει ο προπονητής, ο τερματοφύλακας ένας αμυντικός ή ένας επιθετικός. Κάποτε έρχονται έτσι όπως τα θέλεις και πότε αλλιώς τα πράγματα, είναι ένα παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα