Γιολ: Δεν θα είναι εύκολο ματς

16:38 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Φούλαμ είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική, ενώ έχει να νικήσει σε εντός έδρας παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ από την 1 Απριλίου.

Οι «κότατζερς» θέλουν να σταματήσουν το συγκεκριμένο αρνητικό ρεκόρ παίρνοντας τους τρεις βαθμούς το ερχόμενο Σάββατο στο «Κρέιβεν Κότατζ» απένταντι στην Κάρντιφ, κάτι που όπως δήλωσε και ο προπονητής του συλλόγου, Μάρτιν Γιολ χρειάζεται εκτός από ικανότητα και τύχη.

«Αν δεις την Κάρντιφ, είναι πολύ οργανωμένη. Έχουν ρυθμό

και πάντα έχουν κινητικότητα. Δεν θα είναι περίπατος στα σίγουρα. Είναι μία δυνατή ομάδα, με καλές μονάδες», δήλωσε αρχικά ο Γιολ αναφορικά με την προσεχή αντίπαλό του.

«Δεν θα είναι εύκολο. Ποιο παιχνίδι άλλωστε στην Πρέμιερ Λιγκ είναι εύκολο; Θέλουμε να πάρουμε χώρο, είναι ευκολότερο. Με τους παίκτες που έχουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε χώρους. Έτσι θα διευκολύνουμε περισσότερο τους εαυτούς μας», τόνισε στη συνέχεια ο Ολλανδός.

«Εάν δεν μπορέσουμε να νικήσουμε με αυτό τον τρόπο, μου φτάνει απλά να νικήσουμε. Νομίζω πως είμαστε αρκετά δυνατοί για να το κάνουμε. Θέλει όμως και τύχη. Η διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας είναι ένα τίποτα», ανέφερε καταλήγοντας ο Γιολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα