Γίνεται Άγγλος ο Τζέκινσον

17:13 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Έκανε ενθουσιασμένος προπόνηση στο «London Colney» με την εθνική ομάδα και ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Βαρσοβία, ώσπου η ομοσπονδία τον φρενάρισε απότομα. Ο Καρλ Τζένκινσον της Άρσεναλ έμεινε στο παραπέντε εκτός πτήσης για το παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας με την Πολωνία, επειδή το διεθνές πιστοποιητικό που χρειάζεται για να αγωνιστεί με το εθνόσημο θέλει τρεις εβδομάδες να εκδοθεί.
Αιτία είναι το γεγονός ότι ο Τζένκινσον έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα κάτω των 21 ετών της Φινλανδίας, που είναι πατρίδα της μητέρας του, οπότε χρειάζεται μια γραφειοκρατική διαδικασία για να

περάσει από τα σύνορα της μιας χώρας στην άλλη.
Βέβαια, ελπίδα να παίξει στο ματς με τους Πολωνούς δεν είχε, παρά το γεγονός ότι εντυπωσίασε με την παρουσία του στην προπόνηση τον ομοσπονδιακό προπονητή Ρόι Χόντσον.
Οσο για την αλλαγή... πατρίδας δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί ο Τζένκινσον. Το 2008 έπαιξε στην εθνική Αγγλίας κάτω των 17 ετών, το 2010 στη Φινλανδία κάτω των 19 και το 2011 στην ίδια ομάδα κάτω των 21. Και τώρα ετοιμάζει πάλι τα χαρτιά του για να γίνει «λιοντάρι» οριστικά και αμετάκλητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα