Γιαννούλης: Όμορφη ατμόσφαιρα

21:23 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αριστερός μπακ του Ατρομήτου παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην ιστοσελίδα atromitos-news.gr και συνεχάρη τους φίλους των κυανόλευκων, ενώ υποσχέθηκε ακόμα καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τι δήλωσε ο Γιαννούλης:
Για την παρουσία του κόσμου στα δύο πρώτα παιχνίδια:
«Ο κόσμος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Πρώτη φορά νιώθω έτσι στο Περιστέρι. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και στο παιχνίδι με τη Νιούκασλ και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι μόνο ότι έρχεται πολύς κόσμος στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για μας και μας βοηθάει πάρα πολύ ότι οι οπαδοί φωνάζουν και ενισχύουν την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Για την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια:
«Αν και κουρασμένοι από τις συνεχείς υποχρεώσεις ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δικαιούμασταν τη νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι απ' ότι στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα, την οποία βέβαια νικήσαμε πιο εύκολα όπως δείχνει και το σκορ (2-0). Πρέπει να συνυπολογίσουμε τα συνεχόμενα ταξίδια και ειδικά αυτό στην Αγγλία, το οποίο είχε συνολική διάρκεια 8 ώρες, αλλά και την εναλλαγή στις κλιματολογικές συνθήκες. Τη μία μέρα αγωνιζόμασταν με 40 βαθμούς Κελσίου, την άλλη με 10 και την άλλη ξανά κάτω από αρκετή ζέστη».
Για το τι μπορεί να περιμένει στη συνέχεια ο κόσμος:
«Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι. Το νιώθουμε τόσο εγώ, όσο και όλα τα παιδιά. Έχουμε δείξει ήδη κάποια πολύ καλά σημάδια, αλλά θεωρώ ότι ακόμα τα πόδια μας δεν έχουν λυθεί. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας και πιστεύω ότι όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες».
Για το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μπάγεβιτς:
«Εντάξει, το αξίζαμε (σ.σ. γέλια...). Είχαμε πολύ καιρό να πάρουμε ρεπό, καθώς προηγήθηκαν και οι δύο ευρωπαϊκοί αγώνες με τη Νιούκασλ. Δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω ότι ο προπονητής μας αντάμειψε με αυτόν τον τρόπο. Στην απόφασή του, βέβαια, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των παιχνιδιών της Εθνικής ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα