Γιαννόπουλος: Θέλω ΑΕΚ!

15:42 28/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα», ελπίζοντας πως ο Ιωνικός Ν.Φ δεν θα του σταθεί εμπόδιο. Ο νεαρός αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ωστόσο σκοπός της Ένωσης φέτος είναι να τον εντάξει στο δυναμικό της με μεταγραφή. Τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα μιλήσουν με την ομάδα του Ιωνικού,

για να ακούσουν τις προθέσεις και τις απαιτήσεις προκειμένου το δελτίο του παίκτη να περάσει στα χέρια του Δικεφάλου. Ο ίδιος ο Γιαννόπουλος δεν θέλει να σκεφτεί το ενδεχόμενο πως δεν θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Ένωση και για αυτό το λόγο θα μιλήσει μαζί με τον μάνατζερ του με τους ιθύνοντες του Ιωνικού, για να μην του σταθούν εμπόδιο στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος της Ένωσης σχολίασε χαρακτηριστικά για το θέμα της μεταγραφής του: «Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ αυτό δεν το συζητώ. Δεν θέλω καν να σκεφτώ το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είμαι σε άλλη ομάδα. Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα που αγαπώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα μιλήσω με τον μάνατζερ μου για να δούμε τι θα γίνει με τον Ιωνικό. Χαίρομαι που η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει και να με αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Αυτό είναι και μένα το όνειρο μου. Να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την φανέλα της ΑΕΚ και μόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα