Γιαννιώτας: Η ΑΕΚ θα επιστρέψει

12:06 18/9/2014 - Πηγή: AEK365

Για την ανάγκη επιστροφής των μεγάλων ομάδων σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Γιάννης Γιαννιώτας, μεταξύ άλλων στο Goal. Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης πια, αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ τονίζοντας με σιγουριά πως θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα Γιαννιώτης είπε όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στον Άρη:

-Στον Αρη ανδρώθηκες ποδοσφαιρικά. Ποια είναι η άποψή σου;

«Επαιξε πρεμιέρα στη

Γ' Εθνική και είχε 12.000 κόσμο. Μια ομάδα με τέτοια απογοήτευση, με τέτοια πίκρα, που δεν ήξεραν οι οπαδοί της για ένα ολόκληρο καλοκαίρι αν θα την ξαναδούν. Αυτό τα λέει όλα για τη δυναμική της. Στον Αρη μπήκαν άνθρωποι που τον κατασπάραξαν. Και όχι μια φορά. Μακάρι να βρεθεί ένας επιχειρηματίας, όπως στην περίπτωση της ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη, και να την οδηγήσει εκεί που αξίζει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τις παραδοσιακές δυνάμεις του Αρη, της ΑΕΚ, του Ηρακλή, της Λάρισας και άλλων ομάδων».

-Σε λυπεί να βλέπεις την ομάδα σε αυτήν την κατηγορία;

«Πάρα πολύ. Εκεί μεγάλωσα, έχω δει τα πάντα στον Αρη. Καλά και άσχημα. Ευχή μου είναι να γυρίσει γρήγορα και να είναι ψηλά. Εκεί αξίζει. Οπως η ΑΕΚ που θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα. Θα κάνει καλό αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να γίνει πιο ανταγωνιστικό, να δυναμώσουν κι άλλες ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα