Γιαννιώτας: «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια»

13:45 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το βραβείο του Best Goal της 25ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο άσος των «κίτρινων» που σκόραρε δις στη νίκη των Θεσσαλονικέων επί του Λεβαδειακού βραβεύτηκε από τον Παντελή Κουντούτσικο, που ήταν ο προπονητής του όταν ήταν πιτσιρικάς.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Αρη δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να παραλαμβάνω το βραβείο απ΄ τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Νιώθω υπερηφάνεια και εύχομαι να συνεχίσουμε να έχουμε μια καλή πορεία, με την ομάδα μου πρώτα

πρώτα, να τη σώσουμε και ό,τι καλό έρθει ευπρόσδεκτο».

Για τα γκολ που πέτυχε και πόσο τον ανεβάζουν ψυχολογικά: «Αναγκαιότητα ήταν η νίκη για την ομάδα μου και όχι τα γκολ που πέτυχα εγώ. Ηρθε στην κατάλληλη στιγμή, μας έδωσε άλλη ψυχολογία και δύναμη για τη συνέχεια».

Για το εάν τα γκολ διώχνουν το άγχος: «Εχω ξαναπεί πως όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, το άγχος θα υπάρχει πάντα. Τα γκολ δεν έχουν σημασία, αρκεί να κερδίζει η ομάδα και ας βάζει γκολ ο οποιοσδήποτε, δεν έχει σημασία».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να μπούμε για τους τρεις βαθμούς. Είναι εκτός έδρας, αλλά με τον κόσμο δίπλα μας. Αλλα περιθώρια δεν υπάρχουν και το γνωρίζουμε όλοι αυτό».

Για τον πανηγυρισμό του, πετώντας μια νοητή χειροβομβίδα στην κερκίδα: «Το σκεφτήκαμε στο καφέ με τα παιδιά. Το επέτρεπε η στιγμή του 3-0 και το χρησιμοποίησα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα