Για Βλαχοδήμο ο Άρης

17:34 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή κάτω των 24 ετών που αγωνίζεται στο εξωτερικό εξετάζονται από την ΠΑΕ Άρης για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Άουγκσμπουργκ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και συνήθως

ενισχύει την δεύτερη ομάδα της γερμανικής ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βλαχοδήμος πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να τον κρατήσει στο δυναμικό του και κατ΄ επέκταση στην περίπτωση αυτή θα τον δανείσει εκ νέου έχοντας ήδη δεχθεί σχετική νύξη.

Μεταξύ αυτών που ήδη έχουνε εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι και ο Άρης και πλέον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένουν τις εξελίξεις για να δούνε αν θα αποκτήσουνε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να αφήσουν πίσω τους την απώλεια στην επιστροφή στις νίκες στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.

Επόμενο παιχνίδι για τον Άρη το εντός έδρας της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Ολυμπιακό με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει σίγουρα στους Τσουμάνη, Ουντότζι και Ηρακλή που έχουνε δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο σχεδόν απίθανο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είναι και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα ώστε να είναι έτοιμος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εν τω μεταξύ ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε για τις 20:00 έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Συλλόγου με κύριο θέμα την μη ενημέρωση του ΑΣ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ για τη μη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία της.

Όπως και για τη μη ενημέρωση της έντονης φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες περί επενδυτή παρόλο που κάτι τέτοιο είχε ζητηθεί με επιστολή το πρωί της Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα