«Για τον κόσμο μας, ξεχνάμε τα προβλήματα»

18:46 22/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ νίκησε και πέρασε στην επόμενη φάση. Πέτυχε τον στόχο της δηλαδή στην Καλαμάτα. Ο Ρότζερ Γκερέιρο έκανε πολύ καλό ματς και για την εμφάνιση της ομάδας του είπε μετά το τέλος του ματς «Μετά την ήττα στο Περιστέρι έπρεπε να επικεντρωθούμε στο κύπελλο. Είναι ένας θεσμός τον οποίο

πέρυσι τον κατακτήσαμε και επομένως θα ήταν σημαντικό να έρθουμε εδώ και να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την νέα χρονιά».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν και τον κόσμο της ομάδας «Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα. Εμείς όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε τα προβλήματα και προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα, γιατί υπάρχει και ο κόσμος της ΑΕΚ, στον οποίο πρέπει να δίνουμε χαρά. Ο κόσμος κάθε φορά που τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας. Και εύχομαι από την νέα χρονιά να είναι όλο και περισσότερο δίπλα μας. Άλλωστε η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, μπορεί και να δώσει και λύση στο οικονομικό πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα