Για τον Αλαφούζο φταίνε οι τραυματισμοί

09:03 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο να υποστηρίζει πως μεγάλο ρόλο για το 3-0 από την Λάτσιο έχουν οι πολλοί τραυματισμοί παικτών και ζήτησε υπομονή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Μετά το τέλος του αγώνα στο "Ολίμπικο" για το Europa League ο πρόεδρος

της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: "Μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να νικήσουμε τα επόμενα ματς με Μάριμπορ και Τότεναμ. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έλειψαν οι Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, τραυματίστηκε και ο Τοτσέ. Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο σήμερα, είναι νέα και χρειάζεται και υπομονή και ψυχραιμία από όλους. Έχουμε ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, όμως πρέπει να σταματήσουν οι τραυματισμοί. Στόχος μου είναι να ξανάρθουν τα παλιά μεγαλεία, όμως αυτό απαιτεί χρόνο και χρήμα. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως να βγάλουμε καινούριους παίκτες, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου και για αυτό χρειάζεται να κάνουν υπομονή όλοι οι οπαδοί".
Ο Αλαφούζος αναφέρθηκε ξανά στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λέγοντας: "Πρέπει πρώτα να μειώσουμε το κόστος του ΟΑΚΑ, που αποτελεί οικονομική... αιμορραγία για εμάς και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με το γήπεδο της Λεωφόρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα