Για το «διπλό» η Βασίλισσα στην Αμαλιάδα

00:11 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρία χρόνια «εξορίας», η ΑΕΚ επιστρέφει εκεί απ' όπου δεν είχε λείψει ποτέ, στην Α1. Πρώτος αντίπαλός της, απόψε, ο Κόροιβος στην Αμαλιάδα, εκεί όπου πέρυσι γνώρισε δύο ήττες, και μοναδικός της στόχος η νίκη.
Μιλώντας για το παιχνίδι στο πλαίσιο συνέντευξης, που θα δημοσιευθεί στο aek365, ο Νώντας Παπαντωνίου τόνισε πως: «Θα είναι πολύ δύσκολο», εξηγώντας πως: «είναι το πρώτο τους παιχνίδι στην Α1 και θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά θα πρέπει να

ανταπεξέλθουμε. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη για ανέβει η ψυχολογία μας για να κάνουμε μια καλή πορεία και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, γιατί από τα ματς του κυπέλλου μας έδειξε ότι έχει πολύ όρεξη να έρθει στο γήπεδο».
Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που μετράει μόλις 32 χρόνια ζωής και εκτός από νεοφώτιστη, είναι και νεοσύστατη, αφού ο επίσης 32χρονος Χάρης Μαρκόπουλος, στην πρώτη του σεζόν ως χεντ κόουτς στην Α1, δημιούργησε ένα σύνολο από την αρχή, προσπαθώντας να «παντρέψει» εμπειρία και νιάτα.
Για τον Βαγγέλη Ζιάγκο το ευχάριστο είναι πως σε σχέση με το Αλεξάνδρειο διαθέτει περισσότερες λύσεις (Ράιτ, Νίκολιτς, Μιλόσεβιτς), ενώ καλείται να διαχειριστεί τον τραυματισμό του Τσιάκου. Αυτονόητο είναι πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην Αμαλιάδα με στόχο τη νίκη που θα επιβεβαιώσει πως «η Βασίλισσα επέστρεψε» και μάλιστα... φορτσάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα