Για την πρόκριση ο Παμβοχαϊκός

18:33 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο βήμα το έκανε το βράδυ της Τετάρτης, όταν στο πρώτο ματς της ιστορίας του σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο, κατάφερε να κερδίσει με 3-2 στην έδρα της Χέμες Χούμενε για τη φάση των ‘32' του CEV Cup.
Αύριο το βράδυ (19.00) όμως ο Παμβοχαϊκός θέλει να ‘κλειδώσει' την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.
«Δεν επαναπαυόμαστε είμαστε σε επαγρύπνηση... Εγώ θέλω να δω ακόμη καλύτερο βόλεϊ μέσα στο γήπεδο, γιατί πλέον

τους ξέρουμε και θα είμαστε πολύ καλύτερα διαβασμένοι. Θέλω να παίξουμε καλά και για τον κόσμο και να τον ικανοποιήσουμε με την πρόκριση», δήλωσε χθες το απόγευμα ο Νίκος Ζαλμάς ο οποίος πάντως δεν θεωρεί ότι η ομάδα του θα βρει απέναντι της ένα αδιάφορο αντίπαλο.
«Η πρόκριση δεν έχει κριθεί κι η Χέμες όπως έδειξε στο πρώτο ματς είναι μια καλή ομάδα. Φάνηκε όμως ότι δεν αντέχει στην πίεση, ίσως γιατί έχει και αρκετούς νεαρούς αθλητές κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».
Ο Παμβοχαϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Θάνο Τερζή, η κατάσταση του οποίοι αν και φαίνεται ότι δεν είναι τόσο σοβαρή όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος και τη θέση του στη 12άδα θα πάρει ο Ηλίας Πατρινός.
Κι αν στον ‘Πάμβο' υπάρχει ένας προβληματισμός για την κούραση, το ίδιο ισχύει και για τους Σλοβάκους οι οποίοι ξεκίνησαν στις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης από το Χούμενε (και μέσω Κόζιτσε - Βιέννης - Αθήνας) έφτασαν στο Βραχάτι χθες στις 16.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα