«Για την εθνική, κάθομαι και στο τέρμα»

11:23 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τσέζαρε Πραντέλι για τα παιχνίδια της Εθνικής Ιταλίας με Αρμενία και Δανία, κάλεσε και τον Μάρκο Βεράτι με τον 19χρονο μέσο να είναι ενθουσιασμένος και να υποστηρίζει πως θα καθόταν και στο τέρμα προκειμένου να παίξει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σε δηλώσεις του ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Δεν αισθάνομαι σημαντικός αλλά τυχερός, αφού στα 19 μου είμαι μέλος της Εθνικής. Ήταν ένα όνειρο και το ζω έντονα με ενθουσιασμό. Για να παίξω στην Εθνική, θα καθόμουν και στα δοκάρια. Θέλω

να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Πραντέλι και ο Αντσελότι. Για τον λόγο αυτό δουλεύω σκληρά, ακολουθώ κάθε συμβουλή τους και περιμένω την ευκαιρία να παίξω και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".
Ο Μοράτι έκανε ειδική αναφορά στον προπονητή του στην Παρί, τον Κάρλο Αντσελότι: "Ο Αντσελότι είναι σαν πατέρας μου. Μου δίνει συνεχώς συμβουλές και ασχολείται διαρκώς μαζί μου. Του χρωστάω τα πάντα, ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσα μου έχει δώσει. Θα τον ευγνωμονώ για την υπόλοιπη ζωή μου. Αν πετύχω κάτι στην καριέρα μου, μεγάλο μερίδιο θα έχει ο Αντσελότι".

Keywords
Τυχαία Θέματα