Για τη διάκριση στο Ταλίν

20:24 21/11/2014 - Πηγή: AEK365

Τις συνθήκες εκείνες, που θα του επιτρέψουν να πραγματοποιήσει τους στόχους του έφτιαξε ο Γιάννης Λουλάς, που ξεκίνησε την χρονιά πιο ορεξάτος από ποτέ. Ο αθλητής των χαμηλών εμποδίων, αποφάσισε να κάνει διακοπή σπουδών, προκειμένου να αφοσιωθεί στην προπόνηση και κατ' επέκταση στο μεγάλο του στόχο: τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (9 -12/7/15).

Ο αθλητής του Κώστα Χήτα, αναμένεται να ξεκινήσει τη χρονιά στον κλειστό στίβο, δοκιμάζοντας στα 400 μ., ενώ πριν από την διοργάνωση του Ταλίν, ευελπιστεί να είναι μέλος της αποστολής που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό

Πρωτάθλημα Ομάδων στο Ηράκλειο. «Η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Με πολύ όρεξη και γενικότερα βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με πέρυσι. Έχω ρίξει όλο μου το βάρος στην προπόνηση προκειμένου να διεκδικήσω κάτι καλό στους αγώνες του καλοκαιριού», είπε ο 22χρονος και συμπλήρωσε:

«Αρχικός στόχος μας είναι να πιάσω νωρίς το όριο για το Ταλίν στα 400 μ. εμπ. κι έπειτα να έχω το χρόνο για σωστή προετοιμασία. Εννοείται πως προτεραιότητα μου γι΄αυτή τη διοργάνωση είναι να τρέξω στον τελικό. Από εκεί και πέρα ευελπιστώ να είμαι μέλος της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης», είπε ο αθλητής, που μαζί με τον προπονητή του και τον πρωταθλητή του μήκους, Μιχάλη Μερτζανίδη, θα αναχωρήσει στις 7 Δεκεμβρίου για την Λευκωσία, ώστε να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, πριν τον κλειστό στίβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα