Για πρώτη φορά στην κορυφή η Ρεάλ (VIDEO)

18:53 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-21η ΑΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2-2
Γήπεδο: Μεστάγια

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Βαλένθια κι Εσπανιόλ σε ένα πολύ όμορφο ματς.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό η Εσπανιόλ άνοιξε το σκορ. Ο Σέρχιο Γκαρθία πάτησε με όμορφο τακουνάκι στον Κόρδοβα κι εκείνος με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 7', ο Ζόνας έστρωσε με το στήθος στον Αλκαθέρ που με όμορφο σουτ έκανε το 1-1. Στο 26ο λεπτό το σουτ του Κόρδοβα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 33' ο Ζόνας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πιάτι, έκανε το 2-1 για τις «νυχτερίδες». Στο 35ο λεπτό

η κεφαλιά του Κολότο σταμάτησε στο δοκάρι του Άλβες, αλλά στο 45' ο Γκαρθία με πέναλτι έφερε στα ίσα το σκορ.

Στο 48ο λεπτό μετά από γύρισμα του Παρέχο, οι Ζόνας και Πιάτι δεν πρόλαβαν την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κόρδοβα αστόχησε για λίγο. Στο 69ο λεπτό ο Κόρδοβα έκανε πανέμορφο τακουνάκι, με την πάλα να περνά λίγο άουτ,

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Γουαρδάδο, Ματιέ, Κόστα, Περέιρα, Μπανέγα (61' Μίτσελ), Ρομέου, Παρέχο (74' Κανάλες), Πιάτι, Ζόνας, Αλκαθέρ (82' Παμπόν).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεθ, Κολότο, Μορένο, Φουέντες, Σάντεθ, Αμπραχάμ, Στουάνι, Σιμάο (87' Άλβαρες), Γκαρθία, Κόρδοβα (80' Άλεξ).

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1-0
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Τεράστια νίκη πήρε η Βαγιαδολίδ με 1-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Στο 12ο λεπτό το σουτ του Όσκαρ από καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ, ενώ η επόμενη ουσιαστική φάση ήρθε στο 40' και ήταν τα γκολ της Βαγιαδολίδ. Ο Ρόσι εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρουέδα με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 48' και στο 62' τα σουτ του Ρουκάβινα δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 64' ο Μουσάτσιο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ για τη Βιγιαρεάλ. Στο 78ο λεπτό ο Μαρίνιο έσωσε την ομάδα του, νικώντας τον Ούτε σε τετ α τετ, ενώ στο 84' ξανά ο Μαρίνιο είπε όχι σε σουτ του Περέιρα, όπως έκανε και 4 λεπτά μετά σε κεφαλιά του Περμπέ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρινο, Πένια, Μίτροβιτς, Ρουέδα, Ρουκάβινα, Ομάρο Ρόσι (76' Πέρεθ), Ρούμπιο, Όσκαρ, Ράμα, Λάρσον (82' Μανούτσο), Γκέρα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένο, Μάριο, Μουσάτσιο, Ντοράδο, Κόστα, Μπρούνο, Πίνα (57' Περέιρα), Ακίνο, Γκόμες (57' Τριγκέρος), Ούτσε, Ντος Σάντος (63' Περμπέ).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ κέρδισε εύκολα με 2-0τη Γρανάδα κι έπιασε κορυφή γα πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ρονάλντο εμφανίστηκε με τη Χρυσή Μπάλα στο γήπεδο...

Η Ρεάλ πίεσε από το πρώτο λεπτό τα Γρανάδα και στο 6' είχε την πρώτη αξιόλογη στιγμή, με τον Κριστιάνο να πιάνει το σουτ και την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 10' ο Ιτούρα προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε και κόρνερ και στο επόμενο λεπτό, η κεφαλιά του Ράμος, έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ρομπέρτο. Στο 13ο λεπτό ο Μπραχίμι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά δε βρήκε στόχο, ενώ στο 22' και στο 25' οι προσπάθειες των Μπενζεμά και Ρονάλντο δεν βρήκαν στόχο. Στο 27ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά, γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, ενώ στο 38΄τοσουτ του Μπέιλ έφυγε πολύ άουτ. Η Ρεάλ έχασε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία στο 45+1', με τον Ρομπέρτο να διώχνει εντυπωσιακά το ψαλιδάκι του Ρονάλντο.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη κι έχασαν ευκαιρίες με τους Μόντριτς και Ρονάλντο στο πρώτο δεκάλεπτο, ώσπου στο 57ο λεπτό ο Ρονάλντο πήρε την μπάλα με πλάτη στο πέναλτι και με όμορφη προσπάθεια, έκανε το 1-0. Στο 67ο λεπτό ο Ρομπέρτο είπε όχι σε νέο σουτ του Ρονάλντο, ενώ στο 73' το φάουλ του Πορτογάλου κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι της Γρανάδα. Οι Μαδριλένοι καθάρισαν το ματς στο 74ο λεπτό, καθώς ο Μαρσέλο έκανε το γύρισμα στο πέναλτι από αριστερά και ο Μπενζεμά με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 81' το σουτ του Ντι Μαρία έφυγε μόλις άουτ και στο 86' ο Ρομπέρτο απέκρουσε νέο σουτ του Ρονάλντο.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Αλόνσο, Μόντριτς, Μπέιλ (46' Χεσέ), Ρονάλντο, Ντι Μαρία (82' Ιγιαραμένδι), Μπενζεμά (77' Ίσκο).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μάινθ, Μουρίγιο (80' Μπουονανότε), Ανγκούλο, Ιτούρα, Φατό, Ρέθιο (70' Περέιρα), Ελ Αράμπι, Μπραχίμι, Πίτι (80' Κόεφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα