Για νέα υπέρβαση η Βασίλισσα!

00:11 7/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μια δύσκολη αποστολή περιμένει απόψε την ΑΕΚ στο «Παλέ» απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Σε μια ημέρα που ξυπνά άσχημες μνήμες, εξαιτίας της απώλειας του «Παγκόσμιου», πέρυσι τέτοια εποχή.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από μια εύκολη πρόκριση στην έδρα του Ψυχικού, έχουν κάνει σαφώς καλύτερη προετοιμασία (αναδείχθηκαν, μάλιστα, νικητές του τουρνουά «Nick Galis Cup», επικρατώντας της Μπάνβιτ και της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας), δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, πλην της εκκρεμότητας με τον Ριντ, και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Από την άλλη, η Βασίλισσα, αγωνιζόμενη σε μια δύσκολη έδρα, έχει να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα (τραυματίες οι Ράιτ, Νίκολιτς, μόνος υγιής και...καθαρός «άσος» ο Παπαντωνίου), ωστόσο, αν οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου δείξουν το μαχητικό πνεύμα που εμφάνισαν κόντρα στον Κολοσσό και το Ρέθυμνο, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και μπορούν να γυρίσουν νικητές. Αν τα καταφέρουν, σειρά παίρνει η ΑΕΝ Κηφισιάς στην έδρα της, σ' έναν νοκ άουτ προημιτελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα