Γέννησε πιθανόν η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν

21:01 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η σύζυγος του ηγέτη της Βορείου Κορέας φαίνεται ότι γέννησε λίγο πριν τελειώσει το 2012, αναφέρουν τα μέσα στη Νότιο Κορέα και επισημαίνουν ακόμη την απουσία της από δημόσιες εμφανίσεις για ένα διάστημα προς το τέλος της χρονιάς.

Επισήμως δεν έχουν γίνει αναφορές.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ρι Σολ-γιου ήταν έντονες όταν, μετά τον περασμένο Οκτώβριο, σταμάτησαν οι δημόσιες εμφανίσεις της, σημειώνει η Guardian.

Τον Δεκέμβριο

πάντως εμφανίστηκε εκ νέου σε εκδήλωση για τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ, τον πρώην πρόεδρο της χώρας και πεθερό της, φορώντας ένα παραδοσιακό, φαρδύ φόρεμα που (δεν) έκρυβε την φουσκωμένη κοιλιά της.

Λίγες ημέρες αργότερα, σε εκδήλωση για τη νέα χρονιά, εμφανίστηκε με ένα στενότερο φόρεμα, χωρίς να φαίνεται έγκυος.

Όπως ήταν φυσικό τα νοτιοκορεατικά μέσα που παρακολουθούν στενά το βόρειο γείτονά τους, κατέγραψαν αμέσως τη διαφορά με φωτογραφίες «πριν και μετά» ενώ επικαλούνται αναφορές Νοτιοκορεατών αξιωματούχων ότι όντως ο Κιμ Γιονγκ-Ουν απέκτησε παιδί.

Σημείωσαν δε ότι η Ρι εμφανίστηκε και σε κονσέρτο γυναικείου συγκροτήματος όπου παίχτηκε το κομμάτι «When a child is born».

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν φέρεται να έχει ακολουθήσει ένα πιο χαλαρό στυλ διακυβέρνησης από τον πατέρα και τον παππού του, ίσως και γιατί έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελβετία.

Από την πλευρά τους, η Ρο Σολ-γιου είναι κόρη γιατρού, καθηγητή πανεπιστημίου, εμφανίστηκε στο πλευρό του Κιμ το καλοκαίρι ενώ λίγο αργότερα το κράτος ανακοίνωσε τους γάμους τους χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα