Γέννησε και πέταξε το μωρό στην τουαλέτα!

12:24 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μια μητέρα στην Κίνα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μωρού που μόλις είχε φέρει στη ζωή ρίχνοντάς το στη λεκάνη της τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι!

Το νεογέννητο μωρό όμως δεν είχε χάσει τελείως την τύχη του και ευτυχώς άκουσε το κλάμα του από τον υπόνομο ένας περαστικός. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία το βρήκε μέσα σε βρώμικα νερά κολλημένο σε μια σωλήνα. Αφού μπόρεσαν να το απεγκλωβίσουν, το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ήταν μια πραγματική μάχη με το χρόνο. Θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή κάποιος να τραβήξει το καζανάκι και το μωρό να πνιγεί από τα νερά. Αλλά

δε θέλαμε να σπάσουμε τη σωλήνα, γιατί μπορεί να το τραυματίζαμε. Έτσι χρησιμοποιήσαμε διάφορα εργαλεία για να ανοίξουμε το σωλήνα», ανέφερε ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας που απεγκλώβισε το μωρό.

Το αγοράκι ονομάστηκε από τους νοσοκόμους και τους πυροσβέστες Xiaoxiao, το οποίο σημαίνει «μικροσκοπικός» και τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο με μερικές μόνο γρατσουνιές. Όταν βρέθηκε υπήρχε ακόμα πάνω του ο ομφάλιος λώρος κομμένος άτσαλα.

Οι αρχές τώρα αναζητούν την μητέρα του παιδιού, ώστε να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Ο Xiaoxiao προς το παρόν βρίσκεται υπό την κηδεμονία μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τα οποία προθυμοποιήθηκαν να είναι οι προσωρινοί του γονείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα