Γενικό «ξεπούλημα» στον ΠΑΟ

10:24 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

Από την Ελλάδα του ΔΝΤ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά το φάσμα της χρεοκοπίας, λόγω των πολλών χρεών που έχει. Μοναδική πηγή σωτηρίας η λαϊκή βάση του Γιάννη Αλαφούζου, που όμως είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να... αντέξει το βάρος του ΠΑΟ και να σηκώσει

το υπάρχον μπάτζετ. Στόχος του γνωστού επιχειρηματία είναι να βοηθήσει τους «πράσινους» σε μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα, έχοντας στο μυαλό του δύο πράγματα για να πάρει την αδειοδότηση και να παίξει στην Ευρώπη. Το πρώτο αφορά την εκλογή του νέου Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ, όμως απαραίτητη προτεραιότητα είναι να έχουν βρεθεί τα χρήματα που θα χειριστεί ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την άδεια για την ομάδα.

Ωστόσο, θα κάνει «ψαλίδι» στον προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού, ώστε να ισοσκελιστεί με τα έσοδα (η εταιρεία λαϊκής βάσης είναι αδύνατο να βοηθήσει άμεσα την ομάδα με εξαίρεση το αρχικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από επιχειρηματίες). Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για όσους έχουν συμβόλαια κοντά ή πάνω από 1 εκατ. ευρώ, θα δεχθούν μείωση 50% ή θα πουληθούν (Μπουμσόνγκ, Λέτο). Η νέα τάξη πραγμάτων θα αναφέρει ότι τα συμβόλαια των παικτών δεν θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ και έτσι θα γίνουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα