Γέμισε την πλάτη του με 203 χαρακτήρες «Simpsons»

12:39 13/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αυστραλός Μάικλ Μπάξτερ γέμισε την πλάτη του με τατουάζ αφιερωμένα στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Simpsons», ευελπιστώντας να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ «Guinness».
Ο Μπάξτερ, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος σε φυλακές, ξόδεψε 12 χιλιάδες δολάρια και περίπου 130 ώρες στο εργαστήριο τατουάζ του Τζέιντ Μπάξτερ Σμιθ, για να «στολίσει» την πλάτη του με τους 203 χαρακτήρες της σειράς.
Ο 52χρονος Αυστραλός, που μένει στη Μελβούρνη και έχει ήδη έναν εγγονό, δηλώνει λάτρης της αμερικανικής σειράς, η οποία έχει αποσπάσει 25 βραβεία Έμμυ, 22 βραβεία «Annie»

και ένα βραβείο «Peabody» από το 1989, όταν και προβλήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.
«Ήθελα να κάνω κάτι μοναδικό, κάτι που κανείς δεν είχε ποτέ σκεφτεί», ανέφερε στην «Daily Mail» ο Μπάξτερ, που συνδύασε την αγάπη του για τα τατουάζ με αυτήν για τους «Simpsons».
Στα πολύχρωμα σχέδια, απεικονίζονται οι Χόμερ, Μαρτζ, Μπαρτ, Λίζα, Μάγκι και άλλοι κάτοικοι του Σπρίνγκφιλντ, που πρωταγωνιστούν στη σειρά.
Όπως δήλωσε ο 52χρονος άνδρας, ελπίζει το γιγάντιο τατουάζ να του δώσει μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ «Guinness», ως το άτομο με τους περισσότερους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων πάνω στο σώμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα