«Γελοιότητες από Γόντικα»

09:11 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, μετά την νίκη στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, δηλαδή ότι "άλλοι παίζουν φιλικά και εμείς ντέρμπι" προκάλεσε την αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού ο οποίος, μέσω κύκλων, χαρακτήρισε γελοιότητες τα όσα υποστήριξε ο Γόντικας.

Άνθρωποι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

ανέφεραν πως "πρόκειται για γελοιότητες από έναν άνθρωπο που έχει τοποθετηθεί ως πρόεδρος ΠΑΕ για να προφυλάξει την θέση του. Ο Γόντικας προσπαθεί να δικαιολογήσει τον μισθό του και να διαφυλάξει τον εαυτό του στους νυν και τους επόμενους μετόχους του Παναθηναϊκού. Εάν ήταν υπεύθυνος και είχε την δύναμη της άποψης του θα έλεγε ποιες είναι οι ομάδες και ποια τα φιλικά που λέει. Τα μισόλογα αυτά συνιστούν γελοιότητες". Όσο για τα παράπονα του Γόντικα για τον Σπάθα από τον Ολυμπιακό έλεγαν: "Όλοι είδαν μια διαιτησία 50-50. Ας μας πει για την φάση του επόπτη στο τέλος".

Επιπλέον, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά των οπαδών του στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα