«Γελοίο να παριστάνει ο Τσίπρας τον Πρωθυπουργό»

12:52 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα έπρεπε ήδη να έχει επιστρέψει την διερευνητική εντολή στον Πρέοδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο ο οποίος δεν δίστασε να υποστηρίξει πως είναι γελοίο να παριστάνει ο Τσίπρας τον Πρωθυπουργό.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό

σταθμό "Αθήνα 9.84", ο Πάγκαλος τόνισε: "Βρίσκω γελοίο να παριστάνει κάποιος ότι είναι πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας εκμεταλλεύεται κατά τρόπο γελοίο τη διερευνητική εντολή. Αν σε τρεις ώρες έχεις σαφή εικόνα, καταθέτεις την εντολή πίσω". Παράλληλα σημείωσε πως "η μόνη διερευνητική εντολή που δικαιολογείτο ήταν αυτή του κ. Σαμαρά".
Χαρακτήρισε εξωφρενική την άποψη "να μείνουμε στο ευρώ αλλά να μην τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα" και κάλεσε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία "να παραμείνουν στην πολιτική που επέλεξαν και ψήφισε η ελληνική Βουλή".
Αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Στρατούλη που προκάλεσαν σάλο, λέγοντας ότι "χθες και σήμερα υπάρχει καταστροφή στην οικονομία και στο χρηματιστήριο με τις δηλώσεις του". "Κυνηγούσα Εμίρηδες, Ρώσους, Κινέζους να έρθουν να επενδύσουν. Τώρα δεν θα δεχόμαστε ξένες επενδύσεις; Από που θα κάνουμε τις επενδύσεις;", είπε αναφερόμενος σε άλλη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία θα εμποδιστεί η είσοδος κεφαλαίων.

Ο πρώην υπουργός άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και έκρινε ότι έκανε "πολύ μεγάλο λάθος όποιος από το ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα δώσουμε σε αυτές τις απόψεις ψήφο ανοχής". Ο Πάγκαλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον καταποντισμό του κόμματος στις εκλογές, υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου. "Το πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ που πριν από 2 χρόνια είχε βάψει πράσινη όλη την Ελλάδα έφτασε στα ποσοστά του 1974», είπε και στη συνέχεια το έκανε πιο... προσωπικό: «δε με έχουν καλέσει στην Ιπποκράτους, δεν μου απευθύνουν το λόγο, δεν συμμετέχω στις συσκέψεις, δεν με χρειάζονται μάλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα