«Γελοίο να λέμε ότι ευνοείται η Ομόνοια»

15:44 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Για το «καυτό» θέμα των κριτηρίων μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του «Άστρα» ο Νικ Νικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στον έλεγχο του Νοεμβρίου και ενδεχόμενες κυρώσεις κάποιων σωματείων.
Αρχικά, ο κ. Νικολάου αναφέρθηκε στις φήμες που ακούγονται κάθε τρεις και λίγο για «εύνοια» της Ομόνοιας, λόγω της παρουσίας του, σε ότι αφορά στα κριτήρια κάθε μήνα.
«Δεν χρειάζεται να σχολιάσω το θέμα, είναι γελοίο. Έτσι και αλλιώς έχουμε αποδείξει στην πράξη την ακεραιότητα μας. Έρχονται συνεχώς άνθρωποι από την ΟΥΕΦΑ,

γίνεται έλεγχος και δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πράγμα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε για τον έλεγχο του Νοεμβρίου:
«Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει η Επιτροπή. Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος για τον Νοέμβριο και εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Ζητούμε κάποιες διευκρινήσεις από τα σωματεία και φυσικά αν δεν υπάρχει συμμόρφωση επιβάλλεται η ποινή των δύο βαθμών, ενώ αμέσως μετά θα γίνει ο έλεγχος για τον Δεκέμβριο».
Κληθείς να σχολιάσει αν θα υπάρξει βελτίωση μετά από τον μηναίο έλεγχο που γίνεται κάθε χρόνο, είπε: «Πιστεύουμε θα βοηθήσει τις ομάδες και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε στατιστικά που θα δείξουν βελτίωση. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣΠ φαίνεται πως υπάρχει θετικά στοιχεία, γιατί τακτοποιούνται πιο γρήγορα οι υποχρεώσεις και θα φανεί από τον πιο μικρό προϋπολογισμό που θα κάνουν οι ομάδες μας. Από τον μεγάλο έλεγχο τον Μάρτη θα δούμε πιο μικρά μπάτζετ για να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο».
Αν υπάρξουν κυρώσεις, υπογράμμισε: «Υπάρχει το ενδεχόμενο, αλλά θα γνωρίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα ανακοινωθούν αποτελέσματα. Νομίζω θα υπάρξουν δυσκολίες μπαίνοντας πιο μέσα στη σεζόν, αφού θα μειωθούν και τα έσοδα των σωματείων».

Keywords
Τυχαία Θέματα