Γελάει ο κόσμος: Ανέβαλαν το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα που θα αποφάσιζε για το ΑΕΚ - ΟΣΦΠ

12:13 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

Γελάει ο πλανήτης με τα απίστευτα... μαγειρέματα που γίνονται προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο να αναβληθεί ο αγώνας ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (18/2) πως μετατίθεται το Διοικητικό της Συμβούλιο από την Παρασκευή (20/2) για την Τρίτη (24/2). Ο λόγος; Άγνωστος, μιας και στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μόνο την παραπάνω απόφασή της.

Στο ΔΣ αυτό μεταξύ άλλων θα υπήρχε συζήτηση και απόφαση και για τα αγωνιστικά - τηλεοπτικά θέματα του πρωταθλήματος,

την ίδια στιγμή που η ΕΠΟ περιμένει όλα αυτά για να ορίσει τον επαναληπτικό ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Εφόσον το ΔΣ γινόταν κανονικά την Παρασκευή η ΕΠΟ θα περίμενε από τη Λίγκα να ορίσει το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης για την Κυριακή (1/3). Σε αυτή την περίπτωση η ρεβάνς Κυπέλλου θα γινόταν κανονικά Τετάρτη (4/3). Τώρα όμως με αυτή τη μετάθεση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα όλα συνεχίζουν να είναι στον "αέρα".

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα:

"Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/02/2015 μετατίθεται για την Τρίτη 24/02/2015 και ώρα 14:00 με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης, ήτοι:

1/ Συμβάσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

2/ Συμβάσεις με FORTHNET & TAF SPORTS.

3/ Θέματα σε σχέση με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

4/ Θέματα Αγωνιστικού & Τηλεοπτικού προγράμματος.

5/ Διάφορα".

Aπό την ΕΠΟ πάντως λένε πως περιμένουν σήμερα από τη Σούπερ Λίγκα απάντηση αν θα μεταθέσουν κατά μία ημέρα νωρίτερα το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης. Εφόσον δε λάβουν απάντηση τότε θα προχωρήσουν σε αναβολή του ΑΕΚ - Ολυμπιακός! Αυτό, εφόσον γίνει, θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο...

Keywords
Τυχαία Θέματα