Γδύθηκε και διαμαρτυρήθηκε κατά του Κάμερον! (VIDEO)

17:33 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

Μια νεαρή γυναίκα εισέβαλε σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας στη Βρετανία και αφού γδύθηκε άρχισε να φωνάζει κατά του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον λέγοντας: «Διαμαρτύρομαι κατά των περικοπών. Υποστηρίζω το Εργατικό Κόμμα, εσείς το υποστηρίζετε;».

Η «Simone Reed», όπως αυτοαποκαλείται η νεαρή διαμαρτυρήθηκε κατά των περικοπών του επιδόματος των ανέργων που επέβαλε η κυβέρνηση Κάμερον.

Μία φίλη της που βρισκόταν μαζί της, κατέγραψε το περιστατικό με την κάμερα του κινητού της και το ανέβασε στο διαδίκτυο προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις ως προς τη σοβαρότητα του

όλου εγχειρήματος.

Τελικά, η «Simone» οδηγήθηκε έξω από το κτίριο από τους άνδρες της ασφάλειας του κτιρίο και τώρα καταζητείται από τις Αρχές μιας καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε μία τέτοια πράξη.

Μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος τη χαρακτηρίζει «serial stripper».

Η κίνηση της έγινε στα πλαίσια του NekNomination, της νέας μόδας του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία ο διαγωνιζόμενος πίνει με μια γουλιά ένα γεμάτο ποτήρι αλκοόλ και στη συνέχεια επιδίδεται σε κάτι «τρελό». Η συγκεκριμένη μόδα έχει προκαλέσει αρκετούς θανάτους νέων ανθρώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα