Γαλλικό πρακτορείο για ΑΕΚ: Ο γίγαντας που έπεσε, αλλά επιστρέφει

10:46 7/4/2015 - Πηγή: AEK365

Αφιέρωμα στην επιστροφή της ΑΕΚ προς την κορυφή κάνει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων! «Η ΑΕΚ, το μεγαθήριο της Αθήνας, είναι έτοιμη για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία», αναφέρει το AFP, κάνοντας παράλληλα λόγο για έναν γίγαντα του ποδοσφαίρου που έπεσε, αλλά είναι έτοιμη τώρα να επιστρέψει: «Ένας γίγαντας του ποδοσφαίρου

που έπεσε, η ΑΕΚ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά τη ντροπή της πτώσης της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, στον απόηχο μιας δύσκολης περιόδου. Η άνοδός της είναι σχεδόν δεδομένη έχοντας μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα μπαίνοντας στα play offs. Πριν δύο χρόνια, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική... Η αλλαγή οφείλεται στην αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενός ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας και του εμπορίου καυσίμων, γνωστού και ως "Τίγρη"».

Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την ένταξη της ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρόγραμμα Elite που θα την βάλει στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπως και στις προσπάθειες για την κατασκευή νέου γηπέδου. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στους παίκτες που ξεχωρίζουν, με τους Μάνταλο και Μπακάκη να έχουν κληθεί στην Εθνική και τον Αραβίδη να είναι πρώτος σκόρερ στη Football League.

Keywords
Τυχαία Θέματα