Φουλάρει με... 99 για την Β Εθνική ο Αρης

21:42 13/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το πρωί κατάφερε να μπει προσωρινά στο άρθρο 99 αλλά το βράδυ φούλαρε με... 99 χιλιόμετρα την ώρα για την Β Εθνική ο Αρης χάνοντας κι από την Καλλονή στο ουδέτερο ΟΑΚΑ με 3-1. Η ομάδα του Σούλη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Μανιά αλλά η συνέχεια ήταν μία από τα ίδια για

την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η ηρωική Καλλονή του Μαντζουράκη που πάει να σωθεί χωρίς να έχει δώσει ούτε έναν αγώνα στην έδρα της κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τελειώσει στο ημίχρονο και να κάνει πάρτι στο δεύτερο φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με 3-1. Μια νίκη χρυσάφι που αφήνει τον Αρη στο πάτο του... πάτου ενώ δίνει ανάσα στην ομάδα της Λέσβου.

Η Καλλονή ήταν αυτή που φάνηκε από το ξεκίνημα του ματς να ελέγχει τον ρυθμό, αλλά ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15', όταν από σέντρα του Τάτου από αριστερά, με σουτ στην κίνηση ο Μανιάς έκανε το 0-1. Η ομάδα της Μυτιλήνης αύξησε την πίεση και κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ζακουάνι στο 35'.Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους νησιώτες, καθώς στο 49' ο Μανούσος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-1. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η Καλλονή αμυνόταν σωστά και διαχειριζόταν όπως έπρεπε το παιχνίδι, βγαίνοντας σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Και στο 87' ο Λεοζίνιο στην αντεπίθεση σημείωσε το 3-1, σφραγίζοντας μια σπουδαία νίκη για την Καλλονή.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Κεϊτά (79' Φουρλάνος), Γκοϊανίρα, Μανούσος, Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου (70' Φαρία), Καζάκης (62' Λεάντρο Πίντο)
Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (56' Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51' Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77' Κοτσαρίδης), Τάτος, Μανιάς, Τσουμάνης, Αγκάνθο

Keywords
Τυχαία Θέματα