Φουλάρει για σεντόνι το «υποβρύχιο»

00:55 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 3-1
Γήπεδο: Ελ Μαδριγάλ

Το «κίτρινο υποβρύχιο» όπλισε κι έριξε τρεις τορπίλες στην Οσασούνα, την άφησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίες και βλέπει σεντόνι.

Στο 15ο λεπτό ο Φερνάντες απέκρουσε όμορφα το σουτ του Τριγκέρος, ενώ στο 20' το πλασέ του Ακίνο έφυγε λίγο άουτ. Στο 31' το σουτ του Ντε Λας Κουέβαε κόντραε στον Ντοράδο και πέρασε κόρνερ και στη συνέχεια της φάσεις ο Ασένχο

χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές για να σώσει την ομάδα του από προσπάθειες των Νταμιά και Λοτίες.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Ντοράδο έβγαλε βαθειά μπαλιά και ο Περμπέ με πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 56' μετά από λάθος το κέντρο της Οσασούνα, ο Ντος Σάντος έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Τριγκέρος που με σουτ έκανε το 2-0. Στο 74΄το σουτ του Ντος Σάντος έφυγε λίγο άουτ και στο 75' ο Περμπέ με όμορφο σουτ έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Οσασούνα ήταν να μειώσει με τον Οριόλ Ριέρα στο 87ο λεπτό.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Κόστα, Ντοράδο, Γκάμπριελ, Μάριο, Τριγκέρος, Πίνα (77' Ράμος), Γκόμες, Ακίνο (72' Περέιρα), Ούτσε (42' Περμπέ), Ντος Σάντος.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Μπερτράν, Φλάνιο, Λοτίες, Νταμιά, Λόε, Πουνιάλ (70' Τόρες), Αρμεντέρος, Λομπάτο (83' Οριόλ Ριέρα), Ντε Λα Κουέβας (59' Σεχούδο), Ακούνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα