Φουλάρει για κορυφή η Τότεναμ

23:46 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1-0
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν
Και πώς να μην το πιστέψουν στο «Ουάιτ Χαρτ Λέιν» ότι πάνε για τίτλο; Η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Μπρομ, έφτασε στο -3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει και βατό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο. οπότε όλα συνηγορούν πως τα «σπιρούνια» είναι εδώ και μπορούν να παλέψουν μέχρι το τέλος.
Η Τότεναμ ήταν καλύτερη σε όλο το πρώτο μέρος και στο 16ο λεπτό ο Ντεφό έπιασε την κεφαλιά από

καλή θέση αλλά ο Φόρστερ απομάκρυνε. Ο γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Φαν ντερ Φάαρτ στο 26ο λεπτό κι από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός με την Τότεναμ να είναι πολύ φλύαρη μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Τα «σπιρούνια μπήκαν πιο αποφασιστικά στην επανάληψη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 63ο λεπτό. Ο Ντεφό μπήκε μέσα στην περιοχή και τελείωσε ιδανικά τη φάση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φόρστερ.
Από εκεί και πέρα η Τότεναμ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και κράτησε την πολύτιμη νίκη.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γουόκερ, Καμπούλ, Γκαλάς (68' Μπασόνγκ), Άσου Εκοτό, Φαν ντερ Φάαρτ, Μόντριτς, Σάντρο (30' Λίβερμορ, 77' Κράνιτσαρ), Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ, Ντεφό
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόρστερ, Τζόουνς, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Σόρεϊ, Κοξ, Θορν (79' Τσόι), Σάρνερ, Ντόρανς (66' Μόρισον), Τόμας (27' Χάρα), Οντεμβίγκι

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 1-4
Γήπεδο: JJB
Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η Σάντερλαντ που πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Γουίγκαν (4-1) κι έμεινε αήττητη για 4ο σερί ματς. Η δουλειά του Ο'Νίλ αποδίδει καρπούς και η ομάδα ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας.
Η Γουίγκαν ήταν καλύτερη στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα κι έχασε ορισμένες καλές φάσεις με τον Γουότσον κυρίως.
Ωστόσο η Σάντερλαντ ήταν εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ και μάλιστα στ 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Γκάρντνερ εκτέλεσε ένα φάουλ από αρκετά μακρινή απόσταση, η μπάλα ξεγέλασε τον Αλ Χαμπί με τη βοήθεια και του αέρα και κατέληξε στα δίχτυα.
Στην επανάληψη η Γουίγκαν ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει, αλλά δέχτηκε και άλλο γκολ σε μια κόντρα στο 55ο λεπτό. ο Αλ Χαμπσί απέκρουσε την πρώτη κεφαλιά του ΜακΚλίν, αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο άσος της Σάντερλαντ έκανε το 2-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο ματς στο 63ο λεπτό, καθώς ο Ρονταγιέγκα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.
Η Σάντερλαντ καθάρισε τελικά το ματς στο 73ο λεπτό. Ο Μπέντνερ απέφυγε τον Φιγκερόα, έδωσε για τον Σεσενιό, που έκανε από κοντά το 3-1. το τελικό 4-1 για τις «μαύρες γάτες» διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό και σκόρερ ήταν ο Βόγκαν.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χαμπσί, Σταμ (58' Σάμον), Αλκαράζ, Γκοχουρί, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Γουότσον (87' Ντιαμέ), Τζόουνς, Γκόμες, Κρουσά (39' Μόουζες), Ρονταγιέγκα.
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Γκάρντνερ (84' Αλ Μουχαμαντί), Ο'Σέι, Κιλγκάλον, Κόλμπακ, Κάτερμολ, Βόγκαν, ΜακΚλίν (89' Γι), Ρίτσαρντσον (67'Μέιλερ), Μπέντνερ, Σεσενιό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα