Φουλ των μεταγραφών στην ΑΕΚ...

09:14 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Μούργκα και την απόκτησή του από την ΑΕΚ γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα: "Προχωράει για το ''αστεράκι'' από τη Βοσνία!Λύνονται τα θέματα που προκάλεσαν προσωρινό πάγωμα στο θέμα της απόκτησης του Έντιν Μούργκα. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μία ανάσα από το να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Θεωρείται κίνηση μέλλοντος και προοπτικής για τα άκρα της επίθεσης".

Από εκεί και πέρα η ΩΡΑ γράφει για το γήπεδο: "Κλείνει στα... 65 εκατ. ευρώ".

SPORTDAY

"Προχωρά με Τάιπ", γράφει σήμερα η εφημερίδα για την ΑΕΚ, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της: "Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποφασισθεί εάν θα κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, Τάιπ.

Ο 30χρονος Ολλανδός επιθετικός έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά τα οποία ψάχνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τον φορ και κυρίως πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως έχει δείξει στην παρουσία του με τη Φόλενταμ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι και ο Τάιπ είναι θετικός να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αυτό που είναι απαραίτητο, όμως, για να ολοκληρωθεί πιθανή συμφωνία είναι να δώσει την... εντολή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ώστε να μπει ο 30χρονος στράικερ στο αεροπλάνο.

Ενδεχομένως, κάτι τέτοιο να συμβεί ακόμα και εντός της ημέρας, ενώ εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να κλείσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η υπόθεση. Εκτός του Τάιπ υπάρχει και άλλη μια περίπτωση επιθετικού που απασχολεί το τεχνικό τιμ".

LIVE SPORT

Tην περίπτωση και του Κούρου από τον Πανιώνιο κοιτάζει η ΑΕΚ και η εφημερίδα το τονίζει: "Αρέσει στην ΑΕΚ ο αριστερό μπακ του Πανιωνίου. Εξελίξεις με Κολοβό".

GOAL

Mεταγραφών συνέχεια και στο GOAL: "Κλείνει Μούργκα, βλέπει και Κούρο", γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα. Πιο συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της αναφέρει:
"Τις πρώτες προσθήκες αρχίζει να μετρά η γραμμή κρούσης της ΑΕΚ. Με δεδομένη την ανάγκη των «κιτρινόμαυρων» για ενίσχυση στην επίθεση, υπάρχει έντονη κινητικότητα ώστε να «κλείσουν» παίκτες που αρέσουν στην Ενωση. Ετσι έτοιμος να κλείσει και με τη βούλα είναι ο Βόσνιος Εντιν Μούργκα, ενώ παραμένει πάντα ανοιχτή η υπόθεση του Δημήτρη Κολοβού. Ισως μάλιστα να υπάρξει και ακόμα πιο... διευρυμένη κίνηση προς τον Πανιώνιο, ώστε να γίνει κίνηση απόκτησης ως «πακέτο» του Κολοβού με τον 20χρονο αριστερό μπακ των «κυανέρυθρων» Αλέξανδρο Κούρο.

Βέβαια, η πρώτη κίνηση φαίνεται πως θα είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης του Εντιν Μούργκα. Πρόκειται για τον 19χρονο Βόσνιο μεσοεπιθετικό που δοκιμάστηκε στα Σπάτα αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Μούργκα θεωρείται παίκτης με σπουδαίο ταλέντο, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα αλλά και να είναι μελλοντικά μεγάλη επένδυση για την ΑΕΚ. Ετσι αποφασίστηκε η απόκτησή του, ώστε να ενταχθεί στην ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που ξεπεράστηκαν και κάποια διαδικαστικά θέματα με την άδεια παραμονής του και την ένταξη σε κολέγιο όπου θα συνεχίσει τις σπουδές του, όλα δείχνουν πως παίρνουν τον δρόμο τους.

Σαφώς πιο δύσκολ αλλά ιδιαίτερα ελκυστική είναι η περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού. Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 20χρονου μεσοεπιθετικού κλείνει τα σενάρια πως θα συνέχιζε με την ομάδα και θα ανέβαζε κι άλλο το κασέ του. Ο Πανιώνιος θέλει να τον πουλήσει και το θέμα είναι πόσο δυνατά θα μπει η ΑΕΚ στη διεκδίκησή του. Πηγές της Ενωσης δεν ήθελαν να ανέβει κι άλλο το θέμα, καθώς δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Κάποιες πηγές ανέφεραν πως στην κρούση που έκανε η ΑΕΚ υπήρξε ερώτηση και για τον Αλέξανδρο Κούρο. Τον 20χρονο αριστερό μπακ του Πανιώνιου που έκανε εντυπωσιακή σεζόν. Η Ενωση έχει για τη θέση τον Τάσο Τσουμάγκα, αλλά είναι σαφές πως ζητά ακόμα έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να υπάρξει πληρότητα στα άκρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα