«Φωτιά» ο Σκόκο (VIDEOS)

07:56 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 4 γκολ στο πρωτάθλημα Αργεντινής βρίσκεται ο Νάτσο Σκόκο μετά και την χθεσινοβραδινή παράσταση που έδωσε μέσα στο "Μονουμεντάλ" κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ χαρίζοντας στην ομάδα του, την Νιούελς Ολντ Μπόις, το βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 3-3.
Μόλις στο 12ο λεπτό η Νιούελς πήρε το προβάδισμα με γκολ του Πέρες που πήρε το... ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Σκόκο αλλά η Ρίβερ Πλέιτ αντέδρασε και αφού πρώτα ισοφάρισε στο 20ο λεπτό

με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, τρία λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκο Μόρα με ένα φοβερό σουτ έκανε το 2-1 για τους "εκατομμυριούχους".
Μάλιστα τα πράγματα για την Νιούελς έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν στο 67ο λεπτό η Ρίβερ Πλέιτ έκανε το 3-1 με τον Μόρι. Τότε όμως ήταν που ανέλαβε δράση ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός πρώην παίκτης της ΑΕΚ αφού πρώτα στο 70ο λεπτό μείωσε σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τρία λεπτά αργότερα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στέλνοντας την Νιούελς Ολντ Μπόις μόνη δεύτερη στην βαθμολογία πίσω από την Μπόκα Τζούνιορς.

Keywords
Τυχαία Θέματα