Φόστερ: Θα παλεύουμε για το καλύτερο

18:05 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Τα θετικά αποτελέσματα στους δύο τελευταίους αγώνες της Γουέστ Μπρομ, κόντρα στη Λίβερπουλ και τη Σάντερλαντ, έχουν κάνει τους οπαδούς της ομάδας να ανησυχούν πως οι παίκτες της επαναπαύτηκαν, μετά και την έβδομη θέση στην οποία βρίσκονται, και εξέφρασαν φόβους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, ο τερματοφύλακας των «Baggies», Μπεν Φόστερ, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% μέχρι το τέλος της χρονιάς.
«Κανείς δεν αντιμετωπίζει το υπόλοιπο της χρονιάς σαν διακοπές, καθώς δεν έχουμε

σωθεί ακόμη. Έχω την εντύπωση πως ο κόσμος έχει αρχίσει να σκέφτεται πως μετά τις δύο νίκες που κάναμε, «κλείσαμε διακόπτες» και δεν θα παίξουμε το ίδιο παθιασμένα μέχρι το τέλος της σεζόν» είπε αρχικά ο Φόστερ και εξέφρασε το παράπονό του προς τους οπαδούς στη συνέχεια:
«Είναι οδυνηρό για εμάς να μας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο, γιατί δεν έχουμε σκοπό να συμπεριφερθούμε κατ' αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι στον χαρακτήρα εμού και τον συμπαικτών μου».
Τέλος ισχυροποίησε τα λεγόμενά του αναφέροντας: «Διψάμε για νίκες, όπως διψούσαμε τον περασμένο Αύγουστο. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ψάχνουμε απεγνωσμένα τη νίκη. Πρέπει να οικοδομήσουμε πάνω στις προηγούμενες νίκες και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα