Φινάλε με ήττα

14:36 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Την ήττα με 7-6 από την οικοδέσποινα Ιταλία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών στον σημερινό τελευταίο αγώνα της στο οκταεθνές τουρνουά προετοιμασίας του Ατσιρεάλε όπου κατέλαβε τελικά την 6η θέση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2-9 Σεπτεμβρίου, Ρουσιγιόν Γαλλίας), έδειξε γενικά καλή εικόνα στο συγκεκριμένο ματς και ειδικά στην άμυνα, παρά τα λίγα λάθη που της στοίχισαν την ήττα στο γκολ.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Αλβέρτης και Καζάζης, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά σε όλη τη διάρκεια ο βασικός τερματοφύλακας Γαλανόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Για τα δυο οκτάλεπτα η Εθνική μας αγωνίστηκε με έναν φουνταριστό, καθώς ένοιωσε πάλι κάποιες ενοχλήσεις στον τραυματισμό του ο Φωτόπουλος.

Οκτάλεπτα (με πρώτη τη Ιταλία): 2-1, 2-1, 2-2, 1-2

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν: Τίγκας 2, Σολανάκης 2, Δερβίσης 1, Χατζηγούλας 1.

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Περικλή Δαμάσκου, ο Θοδωρής Μπερδές, μας δήλωσε μετά το τελευταίο παιχνίδι στο Ατσιρεάλε: «Ηταν ένα γερό τεστ γι αυτή την καινούργια ομάδα. Επαιξαν όλα τα παιδιά στους αγώνες για να δούμε τι μπορούν να κάνουν, για να πάρουν εμπειρίες από διεθνή παιχνίδια. Κατάλαβαν οι περισσότεροι τους ρυθμούς και τις συμπεριφορές σε αυτά τα ματς και έτσι να είναι σε θέση να προσφέρουν. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να αναδιοργανωθούμε. Βάζουμε τα κεφάλια κάτω και κάνουμε δουλειά. Ο επόμενος κύκλος είναι το τουρνουά «Βικέλας» στη Σύρο και εκεί θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα και θα γίνει το οριστικό μοντάρισαμ εν όψει του Ευρωπαϊκού όπου θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα