Φήμες για ΠΑΟΚ και Καρυπίδη

20:46 28/5/2014 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα, ο Καρυπίδης είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και απ' ό,τι φαίνεται θα το επιδιώξει μέσω ΠΑΟΚ. Αλλωστε, ο 32χρονος, πλέον, αμυντικός συνιστά προϊόν των ακαδημιών του «δικέφαλου», στον οποίο είχε γεμάτες χρονιές όντας και εκ των αρχηγών της ομάδας πριν αποχωρήσει για τη Σκωτία.

Ηταν το καλοκαίρι του 2006, όταν ο Καρυπίδης

έφυγε για την Χαρτς και τότε είχε πει ότι... «σίγουρα θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Ο Καρυπίδης είχε τρεις γεμάτες χρονιές στην Σκωτία (73 αγώνες), συνέχισε με πολύ καλή παρουσία στην Ομόνοια της Κύπρου γι' άλλα 3,5 χρόνια (95 αγώνες), έπαιξε μισό χρόνο (18 ματς) στον ΑΠΟΕΛ και φέτος αγωνίστηκε 37 φορές στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως για τον Καρυπίδη υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Παναιτωλικό. Ο Μάκης Χάβος θέλει τον παίκτη στο Αγρίνιο για να κτίσει πάνω του την άμυνα. Ωστόσο, αν μπει ο ΠΑΟΚ, σίγουρα θα ΄χει τον πρώτο λόγο με δεδομένο πως ο έμπειρος αμυντικός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αναστασιάδης που εκτιμά τις ικανότητες του.

Βέβαια, ο «δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει και άλλες λύσεις για την άμυνα. Η περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά δεν αφήνει αδιάφορους τους Θεσσαλονικείς, ενώ μελετούν και την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα