Φιλική τριάρα για Πανιώνιο

22:06 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε η ομάδα του Πανιωνίου απέναντι στην Κόρινθο, επί της οποίας επικράτησε εύκολα με 3-0. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Νέας Σμύρνης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Τελικά το κατάφερε με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Ο Βασίλης Μπούζας στην πρώτη του εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι, εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστος Αραβίδης με εντυπωσιακό άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα. Πριν καλά καλά περάσουν

δύο λεπτά, ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα του Πανιωνίου. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 78', όταν ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα, ο Σταυροθανασόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουλουχέρης τη δεύτερη με αποτέλεσμα να γράψει το 3-0.

Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Περιστερίδης (46' Ανέστης), Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κούρντι (67' Ντούνης), Καλαϊτζίδης (46' Γιαννούλης), Ανδράλας (75' Κουλουχέρης), Μπούζας (33' Σπυρόπουλος), Σάμαρης, Δρόσος (67' Μενδρινός), Σμυρλής (46' Βλάχος), Αραβίδης (70' Σταυροθανασόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα