Φιλική πεντάρα ο ΠΑΣ!

20:57 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΣ Γιάννενα που «φιλοδώρησε» με πέντε γκολ (5-1) την Κασσιώπη, προσφέροντας θέαμα και σκορπώντας χαμόγελα στο τεχνικό επιτελείο!
Το σκορ άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρηση, όταν το Σουτ του Ίλιτς κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Γκίνη και στην επαναφορά ο Κοροβέσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ότι δεν κατάφερε στην πρώτη φάση του αγώνα ο Ίλιτς το πέτυχε δέκα λεπτά αργότερα, όταν με νέο πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0. Το 3-0 ήρθε με την

συμπλήρωση 50 λεπτών και πάλι από τον Κοροβέση που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η ομάδα από την Κέρκυρα ήταν να μειώσει στο 71', όταν μετά από μία πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του ο Καραγιάννης έκανε το 3-1. Ο Παππάς αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πάσαρε στον Τσουκαλά που με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ για το 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νικλητσιώτης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης (80' Μπαμπανιώτης), Ρουμπουλάκος, Αυγενικού (65' Νασούλης), Οικονόμου, Κολοβέτσιος (46' Μπέριος), Κεϊτά (57' Γανωτής), Τσουκαλάς (80' Θεοδωράκης), Ντε Βινσέντι (57' Παππάς), Νικλητσιώτης, Κοροβέσης (57' Ιωάννου), Ίλιτς (46' Τοπούζης).

Κασσιώπη: Γκίνης (31' Ζάχος), Σφακιανάκης (46' Γυφτοκώστας), Θεοδωρέλης (46' Πάγκαλης), Βιτουλαδίτης, Παναγιώτου, Κεφαλάς (46' Κονισπολιάτης), Τσάτσος (46' Φαρούκ), Πετρογιάννης, Κόκκινος (46' Φούκης), Γραμματικόπουλος (46' Καραγιάννης), Τσούκλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα