Φιλική νίκη για Παναθηναϊκό

19:07 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε παίκτες των Νέων αλλά και στους... κομμένους, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Στους Πίντο, Βελάσκες, Τοτσέ, Κουίνσι. Όσοι αγωνίστηκαν, πάντως, κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων στο σημερινό φιλικό δεν το πήραν στη... πλάκα. Ούτε έκαναν αγγαρεία. Αντιθέτως παρουσίασαν μία πολύ καλή εικόνα, σοβαρή, σαν να επρόκειτο για επίσημη αναμέτρηση.

Με τον Στιβ Ρούτερ στον πάγκο, οι «πράσινοι» μπήκαν από νωρίς δυνατά και έδειξαν όρεξη και διάθεση, με τους Μουζακίτη και Καρέλη να είναι δραστήριοι.

Οι «πράσινοι» δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, με τον Μπαλμπόα στο 39' να ανοίγει το σκορ με ωραία ενέργεια έπειτα από σέντρα του Αναστασόπουλου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, βρίσκοντας πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αμπέιντ στο 57', ο Κουσίδης στο 63' και πάλι ο Αλγερινός στο 68' ανέβησαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-4 στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού...

Από αυτή την... ιδιαίτερη έκδοση του Παναθηναϊκού, ξεχώρισαν οι Αμπέιντ, Μουζακίτης, Καρέλης ενώ από τους κομμένους σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε ο Κουίνσι. Πάντως, κανένας από την τετράδα των «κομμένων» δεν υπολογίζεται από τον Αναστασίου. Κάτι που δεν αλλάζει...

Keywords
Τυχαία Θέματα