Φιέστα κι... αστα!

21:26 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάριος Λαμπρόπουλος

Ο Λεβαδειακός έκανε ότι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πιο ζωηρός, είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο 14' με Σαλίνο και Μποτία να διώχνουν σωτήρια, ενώ και στο 6ο μόλις ο λεπτό ο Μπουσταμπάντε δοκίμασε το πόδι του με τον Ρομπέρτο να μπλοκάρει. Έπρεπε να φτάσουμε στο 23' για να κάνει το πρώτο του σουτ ο Μαζουακού

από πλευράς Ολυμπιακού και να αποβληθεί ο Σηφάκης στο 26' για χέρι εκτός περιοχής για να γίνει το... αφεντικό του αγώνα ο ΟΣΦΠ. Στο 44ο λεπτό τελικά ο Τσόρι μετά από πάσα του Ντοσεβί έκανε το 1-0.
Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Σκόρερ ο Μπενίτες στο 55ο λεπτό με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες.

Μετά από λάθος του Στρατηλάτη ήρθε και το 3-0 στο 60' για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο του πορτιέρο και με πλασέ έκανε το 3-0.
Η... γιούχα πάντως δεν έλειψε σε ακόμα ένα ματς και αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η απόφαση του Περέιρα να βγάλει τον Μπενίτες.

Έχοντας όλα κριθεί, όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Σε αυτό το διάστημα ο Φορτούνης πρόλαβε να βάλει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, λίγο πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα μετά από μπέρδεμα στην άμυνα των φιλοξενουμένων.

Ολυμπιακός(Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο(66' Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Ντινγκά, Ντοσεβί, Ντομίνγκες, Μπενίτες(66' Μήτρογλου), Χάρα

Λεβαδειακός(Μάντζιος): Σηφάκης, Μπουσταμάντε(28' Στρατηλάτης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ(80' Τριποτσέρης), Πουλίδο, Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Μαχαίρας(63' Μάνγκας) , Στάθης

Keywords
Τυχαία Θέματα