Φεύγει από τον Άρη ο Τοπαλίδης

11:33 30/12/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του Άρη, για το 2014, ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους αποκάλυψε πως είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τοπαλίδης είπε στους παίκτες του Άρη το εξής: "Έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα στα διοικητικά και εάν επιβεβαιωθούν κάποια από αυτά που ακούγονται για αλλαγή προσώπων, είμαι πολύ κοντά στο να αποχωρήσω από την ομάδα, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν τα θέλω μας.
Δεν έχω από κανέναν

παίκτη παράπονο, ίσα, ίσα που δημιουργήσαμε μια ομάδα ενωμένη και παθιασμένη για τη νίκη σε κάθε αγώνα, κάτι που δείχνει και η πρώτη θέση που καταφέραμε".
Ο Πάουλο Κάμπος ήταν ενήμερος για τις προθέσεις του Τοπαλίδη αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είπε στον Τοπαλίδη πως θα πρέπει να μείνει για να συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια για επιστροφή του Άρη στη Super League.
Ωστόσο, η παραμονή του Τοπαλίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή θα κριθεί από το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα