Φέτελ: Σκληρές συνθήκες

22:47 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι πιλότοι κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στον Καναδά αναφέρθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull στο γκραν πρι του Καναδά πανηγύρισε την τρίτη του πολ ποζίσιον με τη βροχή να κάνει πολύ δύσκολο το έργο του.

Όσον αφορά τον αγώνα ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως δεν τον απασχολεί τι καιρό θα έχει, αφού έχουν αρκετά σετ βρόχινων και slick ελαστικών.

«Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Κάποια σημεία ήταν πιο στεγνά από ότι περιμέναμε και στον επόμενο γύρο οι συνθήκες της πίστας ήταν διαφορετικές. Είναι δύσκολο να προβλέψεις τον καιρό στον αυριανό αγώνα. Όπως και να έχει έχουμε αρκετά σετ slick και βρόχινων ελαστικών», δήλωσε ο Φέτελ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο πρώτος γύρος ήταν πολύ καλός, παρά το γεγονός ότι ο Χάμιλτον ήταν πολύ γρήγορος. Στο τέλος οι περισσότεροι πιλότοι βελτιώσαμε τους χρόνους μας στα πρώτα δύο τμήματα της πίστας, αλλά το τελευταίο δεν μας επέτρεψε να ρίξουμε περισσότερο τον χρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα