«Φέρτε τον Αγκουέρο να σωθούμε»

11:33 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιντεπεντιέντε οδεύει ολοταχώς για υποβιβασμό και οι φίλοι της ομάδας από την Αργεντινή πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έφτιαξαν ειδική ιστοσελίδα προκειμένου να μαζέψουν υπογραφές για την επιστροφή του Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος θα σώσει την ομάδα.
Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε και το 2003 έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Αργεντινής σε ηλικία 15 ετών, 1 μηνός και 3 ημερών.
Η Ιντεπεντιέντε θα πρέπει να συλλέξει 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα που ξεκινάει τον Ιανουάριο

για να μην υποβιβαστεί μιας και στο πρωτάθλημα Απερτούρα που τελείωσε το Σαββατοκύριακο τα πήγε πολύ άσχημα. Στην Αργεντινή για να υποβιβαστεί μία ομάδα, συνυπολογίζεται η γενικότερη βαθμολογία της τριετίας και διαιρείται με τους αγώνες σε αυτό το διάστημα κατά το οποίο τα αποτελέσματα της Ιντεπεντιέντε δεν είναι και τα καλύτερα.
Οι φίλοι της Ιντεπεντιέντε μπορούν να υπερηφανεύονται πως δεν έχουν δει την αγαπημένη τους ομάδα να υποβιβάζεται ποτέ, αντίθετα έχουν πανηγυρίσει μαζί της την κατάκτηση 14 εγχώριων τίτλων, 16 διεθνών και επτά Κόπα Λιμπερταδόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα