Φέρντιναντ: Η ομάδα είναι μεγαλύτερη από έναν παίκτη

18:29 28/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρίο Φέρντιναντ έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια με τον ίδιο να κατανοεί την απόφαση της διοίκησης σημειώνοντας πως η ομάδα είναι μεγαλύτερη από κάθε ποδοσφαιριστή.
Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του από την ΚΠΡ, ο 36χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός δήλωσε: "Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολύ εύκολα. Όταν ανέλαβε ο Γκιγκς, μου είπε ότι με υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, όμως όταν ήρθε ο νέος προπονητής τα πράγματα έγιναν διαφορετικά. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενημέρωσαν

και με ευχαρίστησαν. Συμβαίνουν αυτά. Η ομάδα είναι μεγαλύτερη από έναν παίκτη".
Πλέον, ο Ρίο Φέρντιναντ ανήκει στην ΚΠΡ και όπως τόνισε: "Είναι πραγματικά πολύ όμορφα. Ο Χάρι (σ.σ. Ρέντναπ) δουλεύει πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Περνάω πολύ ωραία εδώ και υπάρχουν καλοί συμπαίκτες στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει ήταν καθοριστικός παράγοντας για να έρθω εδώ με την οικογένεια μου και να δουλέψω με τον Χάρι ξανά. Ο εκπρόσωπος μου μίλησε με πολλούς ανθρώπους, αλλά όταν ο Χάρι έκανε το τηλεφώνημα, όλα έγιναν εύκολα. Ξεκίνησα την καριέρα μου υπό τις οδηγίες του στη Γουέστ Χαμ οπότε ήταν το ιδανικό φινάλε για εμένα. Οι συνθήκες εδώ ήταν διαφορετικές από αυτές που είχα συνηθίσει και ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση. Παίζω πάντα για να κερδίζω, είτε είναι αγώνας είτε προπόνηση. Πρέπει να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην Premier League".

Keywords
Τυχαία Θέματα